Life

Vi på Life vill hjälpa våra kunder att hålla sig friska genom att hitta en bättre balans mellan kost, motion och vila. I vår butik på Giraffens Köpcentrum i Kalmar hittar du ett brett sortiment av naturläkemedel, kosttillskott, naturlig hudvård, livsmedel mm.

Life är nordens ledande hälsokedja. Vi erbjuder e-handel och har 345 butiker i Finland, Norge och Sverige där våra utbildade hälsorådgivare finns tillgängliga för att hjälpa till för en bättre balans i livet. Hos oss hittar du ett noga utvalt och aktuellt sortiment med hög kvalitet, allt ifrån kosttillskott och växtbaserade läkemedel till naturlig hudvård och hälsosamma livsmedel. Välkommen till Life hos Kvarteret Giraffen!

Öppettider: Må-fre 10-18
Lö-sö 11-16 enligt rekommendationer.

Telefon: 010-54 33 461
Hemsida: www.lifebutiken.se

From 19/3 justerar vi tillfälligt våra öppettider. Detta gör vi för att hjälpa och stötta våra verksamheter under rådande omständigheter. Öppettiderna kan komma att variera från butik till butik. Gäller tills vidare och så länge inget annat kommuniceras. Obs! Våra matbutiker, apotek och Systembolaget har öppet som vanligt. Ta hand om dig ❤
+