Change

You. Only Better. På Change, respekterar vi din naturliga skönhet. Därför bestämmer inte våra underkläder hur din kropp ska se ut och lovar dig inte ett helt nytt jag. Däremot ger vi dig ett brett urval av modeller i en passform som känns helt rätt. Det handlar om att du ska känna dig vacker. Känna dig fri att uttrycka dig. Utforska aspekterna av din kvinnlighet och kvinnan inom dig.

Detta är filosofin bakom Change och nyckeln till vår framgång.
När vi designar våra underkläder i Danmark och tillverkar dem i egna fabriker i Kina, är vår tanke att varje del av en BH ska framhäva det bästa hos varje kvinna. Hon ska uppleva den bästa kvaliteten till det bästa priset.
I våra butiker runt om i världen tränar vi vår personal så de kan ge en utmärkt service – Ta kundens mått och hjälpa henne att hitta den perfekta BH´n som framhäver henne på bästa möjliga sätt. YOU. ONLY BETTER. Välkommen till vår butik i Kalmar!

Öppettider:
må-fr 10-19, lö-sö 10-17

Just nu justerade öppettider: må-fr 11-18, lö-sö 11-16

 

Telefon: 0480-42 03 83
Epost: kalmar@change.com

From 19/3 justerar vi tillfälligt våra öppettider. Detta gör vi för att hjälpa och stötta våra verksamheter under rådande omständigheter. Öppettiderna kan komma att variera från butik till butik. Gäller tills vidare och så länge inget annat kommuniceras. Obs! Våra matbutiker, apotek och Systembolaget har öppet som vanligt. Ta hand om dig ❤
+